Designový nábytek z kolekce BauMax - fotogalerie

26.11.2024

Atraktivní kolekce nábytku, které BauMax nabízí, jsou sestavy designového nábytku, které spojují moderní design s funkčností a vysokou kvalitou zpracování. Nábytek z těchto kolekcí je ideální volbou pro lidi, kteří oceňují elegantní design, odolnost a praktická řešení v aranžmá. Níže uvádíme řadu našich nejzajímavějších nábytkových prvků, které vás jistě inspirují k vytvoření jedinečných prostorů ve vašich domovech, bytech a kancelářích.

Designový nábytek z kolekce BauMax - fotogalerie


V tomto článku:

1. Moderní nábytek do obývacího pokoje - designové kolekce do obývacího pokoje

2. Nábytek do ložnice – ložnicový nábytek a atraktivní postele

3. Kancelářské prostory vybavené nábytkem z kolekce BauMax

4. Kolekce koupelnového nábytku - nákup designového nábytku do koupelen



Moderní nábytek do obývacího pokoje - designové kolekce do obývacího pokoje

Nábytek do obývacího pokoje je rozhodně chloubou našeho obchodu v kategorii nábytek. V této kategorii naleznete návrhy vybavení jak do klasických, tak i moderních interiérů. V našem článku bychom vám však rádi představili designový nábytek z kolekce BauMax, který považujeme za nejzajímavější a rozhodně stojí za doporučení. S takovým vybavením bude obývací pokoj vypadat jedinečně!

Nábytek do obývacího pokoje Raven - Baumax

Zvláštní pozornost si zaslouží nábytek do obývacího pokoje Raven. Jedná se o moderní kolekci s jedinečným designem. Nábytek do obývacího pokoje Raven je novinkou v kategorii vybavení do obývacího pokoje, který dodá vašemu obývacímu pokoji jedinečný charakter. Tmavé bloky komod do obývacího pokoje mají moderní vzhled, který je navíc zdůrazněn dekorativně zdobenýmí čely.

Nábytek do obývacího pokoje Wilson - Baumax

Pro ty, kteří hledají teplější provedení, jsme připravili trochu jiné nábytkové inspirace. Jedná se především o kolekci nábytku do obývacího pokoje Wilson, nábytku do obývacího pokoje Berlin III a nábytku do obývacího pokoje Sophie III. Proč jsme zvolili tyto kolekce? Jedinečný modulární nábytek z těchto kolekcí potěší jednoduchými tvary a ozdobnými drážkami na předních stranách. Díky této jedinečné kombinaci se nábytek hodí jak do moderních, tak i klasických interiérů.

Nábytek do obývacího pokoje Forest II.- Baumax

Mysleli jsme samozřejmě i na ty, kteří hledají odvažnější design a barevnost. Pro ně jsme připravili kolekci nábytku do obývacího pokoje Forest II. Tento jedinečný nábytek do obývacího pokoje je perfektní odpovědí pro lidi, kteří hledají moderní nábytek vyznačujicí se výraznými barvami a nebojí se tyto zajímavé barvy vnést do svých obývacích pokojů.

Nábytek do obývacího pokoje Hud IV - Baumax

Nábytek do obývacího pokoje zahrnuje také kolekce, které se skvěle hodí pro uspořádání obývacího pokoje s jídelnou. Zde můžeme nabídnout nábytek do obývacího pokoje Miro dub/grafit v teplé barvě a funkční konstrukci, stejně jako moderní a stylový nábytek do obývacího pokoje Hud IV.

Co nabízíme jako doplněk k těmto kolekcím? Určitě si prohlédněte náš pohodlný čalouněný nábytek a praktické konferenční stolky. Vhodně zvolený nábytek do obývacího pokoje a doplňky vám umožní se zrelaxovat a odpočinout.

Nábytek do ložnice – ložnicový nábytek a atraktivní postele

Dominantou každé ložnice jsou postele, které poutají svou jednoduchostí a elegancí. Masivní dřevěné rámy v kombinaci s měkkými, čalouněnými čely postele tvoří harmonický celek a dobře fungují v módních aranžmá. Naše kolekce nábytku zahrnuje nejen nábytek do obývacího pokoje – přesvědčte se sami!

Nábytek do ložnice – ložnicový nábytek a atraktivní postele

Nábytek do ložnice Togo jasan v tmavém provedení je jedinečnou odpovědí našeho obchodu na potřebu zákazníků, kteří chledají moderní nábytek v tmavé barvě. V této kolekci si zvláštní pozornost zaslouží jednoduché tvary nábytku s jedinečnými přírodními dekory dřeva. V naší fotogalerii je to opravdový skvost.

Nábytek do ložnice Togo jasan - Baumax

Nábytek do ložnice Prestigo je řešením pro ty, kteří hledají jemný, ale elegantní luxus. Uspořádání ložnice s pomocí tohoto nábytku je elegantní a luxusní, ale jemně a zároveň dokonale zapadá do moderních stylů interiérového designu. Nábytek do ložnice Nairobi a nábytek do ložnice Jacky mají stylizací v podobném duchu.

Kancelářské prostory vybavené nábytkem z kolekce BauMax

Pro zařízení kancelářských prostorů najdete v nábytkové kolekci BauMax rovněž funkční psací stoly a regály. Díky nim bude kancelář funkční a zároveň pohodlná pro zaměstnance. Prostorné skříňky, vysoké regály a praktické komody jsou ideální pro uložení dokumentů a kancelařských doplňků.

Kancelářské prostory vybavené nábytkem z kolekce BauMax

Naší fotogalerii v této kategorii otevíráme nábytkem a vybavením idealním pro kancelář šéfa. Toto je nabídka, kterou si zamilují milovníci klasických aranžmá. Oprotí tomu kancelářský nábytek Idea je návrhem pro ty, kteří preferují moderní design a jednoduché tvary.

Kancelářský nábytek Idea - Baumax

Pro zaměstnance jsme připravili kolekci kancelářského nábytku Optimal II. Tato kolekce nábytku je plně funkční a má jednoduchý design a proto se hodí prakticky do každé kanceláře.

Kolekce koupelnového nábytku - nákup designového nábytku do koupelen

Kolekce nábytku BauMax zahrnuje také moderní koupelnový nábytek. Víme, že nábytek do obývacího pokoje, ložnice nebo kuchyně je důležitý, ale zapomínat bychom neměli ani na koupelnový nábytek. Koupelna je totiž pro mnoho lidí místem pro relaxaci a vhodný nábytek podtrhne tuhle atmosféru klidu.

Koupelnový nábytek Uno - Baumax

Naši kolekci designového nábytku do koupelny začněme koupelnovým nábytkem Uno. Jeho nadčasová bílá barva vás okouzlí a zároveň umožní jej snadno sladit s mnoha styly interiéru. Podobnou pozornost si zaslouží koupelnový nábytek Royal White a koupelnový nábytek Bafi.

Koupelnový nábytek Bronx II - Baumax

Pro milovníky tmavšího nábytku představujeme jiné řešení - koupelnový nábytek Bronx II. To je ideální varianta pro ty, kteří preferují tmavší barvy a módní design v interiéru.

Zpět