Jaký věšák zvolit do předsíně?

04.11.2024

V předsíni je věšák kus nábytku, na který nelze zapomenout při zařizování místnosti. Věšák na svrchní oděvy se hodí jak pro členy domácnosti, tak pro hosty a díky němu máme po ruce veškeré naše svrchní oblečení. Věšáky také pomáhají udržovat pořádek, a pokud jsou estetické, navíc předsíň zkrášlí.

Jak vybrat věšák, aby byl model nejen praktický, ale i stylový? Bude lepší kovový věšák do předsíně, nebo se vyplatí zvolit dřevěný stojací věšák? Anebo je možná lepší vzdát se volně stojacího věšáku a zvolit nástěnný věšák, šatní panel či předsíňovou stěnu? Výběr je široký, tak se pojďme podívat, co bude nejlepší si vybrat.

Jaký věšák zvolit do předsíně?


V tomto článku:

1. Jaký věšák se bude nejlépe hodit do malé předsíně? Nastěnný věšák nebo volně stojící věšák?

2. Perfektní věšák do předsíně - moderní předsíně i klasická aranžmá. Jaký věšák si mám vybrat?

3. Závěsný nebo stojací věšák do předsíně? Funkční vybavení do předsíně

4. Věšák do předsíně – na vzhledu záleží! Jaký věšák zvolit do předsíně ve skandinávském stylu a jaký v klasickém stylu?

5. Jedinečná dekorace do předsíně - co si vybrat, stojácí věšák nebo věšák na stěnu?



Jaký věšák se bude nejlépe hodit do malé předsíně? Nastěnný věšák nebo volně stojící věšák?

Jaký věšák si vybrat? Poslouží stejně dobře jako kovový věšák do předsíně stojací dřevěný věšák? Jaké modely si můžeme koupit? Nabídka věšáků do předsíně se ukazuje být opravdu široká, takže možností bude spousta. Stojací věšáky, nástěnné věšáky, předsíňové stěny a věšáky do šatních skříní - to jsou jen některé z dostupných modelů. Pojďme se na ně podívat blíže, abychom vybrali ty nejlepší věšáky do předsíně.

  1. Stojací věšáky – to je asi nejklasičtější typ, se kterým se můžeme při nákupu předsíňového nábytku setkat. Hodí se do většiny předsíní, ale lépe bude vypadat tam, kde je trochu více místa. Dřevěný stojací vešák, kovový stojácí věšák nebo plastové modely jsou funkční, umožňují pověsit mnoho bund a kabátů, a často mají oddělené místo pro deštníky a klobouky. Jsou navrženy v různých stylech a vyráběny z různých materiálů, takže výběr dokonalého věšáku do předsíně by neměl být těžký.

  2. Nástěnné věšáky - jsou mnohem kompaktnější, nezabírají místo na podlaze, takže se skvěle hodí do menších předsíní. Můžeme také nainstalovat moderní nebo klasický nástěnný věšák v libovolné výšce. Moderní nástěnné věšáky mohou mít také police nebo další úložný prostor pro rukavice, čepice nebo doplňky.

  3. Šatní panely - toto řešení se často používá jako doplněk předsíňové stěny. Šatní panely kombinují funkčnost moderních nástěnných věšáků s nástěnnou dekorací. Stejně jako v případě stojacích i závěsných modelů jsou panely moderními typy věšáků, které mohou být vyrobeny z různých materiálů.

Věšáky se sedátkem a multifunkční vybavení do předsíně - nábytek 2v1

Dřevěné nebo kovové stojací věšáky jsou unikátní modely, stejně praktické jsou ale i závěsné věšáky. Vybrat perfektní věšák se může zdát náročné, takže pokud stále váháte, jaký model vybrat, určitě se podívejte na předsíňové stěny a sestavy a nábytek do předsíně. Součástí hotových sestav jsou věšáky a pořízení takové sestavy může být praktickou volbou.

Jaký věšák se bude nejlépe hodit do malé předsíně? Nastěnný věšák nebo volně stojící věšák?

Perfektní věšák do předsíně - moderní předsíně i klasická aranžmá. Jaký věšák si mám vybrat?

Chceme-li správně vybrat věšák, musíme se dívat nejen na to, zda je model stojácí nebo závěsný, ale také na to, z jakého materiálu je vyroben. Dřevěný věšák do předsíně nemusí vypadat v moderním aranžmá tak atraktivně jako kovový stojací věšák nebo věšák s policí z PVC, proto je důležitý i výběr materiálu.

Funkční věšák je pevný věšák, proto při nákupu dbejte na stabilitu věšáku, a pokud máte stojící model, tak i na snadnou manipulaci.

Dřevěný věšák do předsíně

Klasický stojací věšák je oblíbenou variantou, která se hodí do různých aranžmá, ale nejlépe bude vypadat v předsíni v klasickém, skandinávském nebo rustikálním stylu. Dřevěné věšáky jsou pevné a vypadají velmí atraktivně. Do moderních interiérů se často volí dřevěné věšáky s barevným nátěrem. Klasickou volbou je volně stojicí dřevěný model, ale dřevěné věšáky mohou být i závěsné modely.

Mezi dřevěnými věšáky jsou velmi oblíbené věšáky z borovice.

Věšák na oblečení z kovu a jiných materiálů - kovový věšák do předsíně

Kov je materiál, který si v moderních aranžmá našel zvláštní místo. Nástěnné věšáky dostupné v naší nabídce mohou být také kovové. Široký výběr věšáků zahrnuje stojací i závěsné modely. Kovový model zdůrazní stabilitu a funkčnost věšáku do předsíně. Kovový věšák je také praktický prvek, protože se snadno udržuje v čistotě.

Podobné vlastnosti budou mít plastové věšáky a méně oblíbené skleněné věšáky.

Perfektní věšák do předsíně - moderní předsíně i klasická aranžmá. Jaký věšák si mám vybrat?

Závěsný nebo stojací věšák do předsíně? Funkční vybavení do předsíně

Při výběru věšáku do předsíně je vhodné zvážit, kolik věcí na něj pověsíme. Pokud je předsíň místem, kde denně uskladnujeme několik bund či kabatů, vyplatí se investovat do věšáku s více háčky nebo věšáku s přídavnou policí. Pro větší rodiny nebo do domácností, kam často přicházejí hosté, se vyplatí zvolit věšák s větší kapacitou. Menší byty se spokojí s menšími modely nebo i jednoduchými nábytkovými věšáky.

Funkčnost předsíně podtrhne praktický nábytek. Nezapomeňte proto pořídit věšáky odpovídající výšky nebo je umístit tak, aby na ně mohli pověsit oblečení dospělí i děti. Pro tento účel lze model stojacího věšáku vybavit dalšími závěsnými háčky. Praktické jsou také nástěnné věšáky s přídavnou policí nebo úložným prostorem.

Závěsný nebo stojací věšák do předsíně? Funkční vybavení do předsíně

Věšák do předsíně – na vzhledu záleží! Jaký věšák zvolit do předsíně ve skandinávském stylu a jaký v klasickém stylu?

Věšák by měl harmonicky ladit do stylu aranžmá celé předsíně. Minimalistické kovové věšáky s rovnými liniemi budou dobře fungovat v moderních interiérech, zatímco v klasických předsíních se vyplatí volit dřevěné modely dekorativnějších tvarů. Široký výběr věšáků v naší nabídce vám jistě usnadní výběr toho nejlepšího modelu pro vaši potřebu.

Věšák do předsíně ve stylu glamour a věšák do předsíně ve stylu vintage

Rozsáhlé nástěnné věšáky a předsíňové stěny s věšáky mohou být ideální volbou, pokud je naše předsíň zařízena ve vintage stylu. Takové modely mohou skutečně zdůraznit charakter interiéru. Volba volně stojícího věšáku v bílé barvě je skvělou nabídkou do předsíně v glamour stylu.

Věšák do předsíně v loftovém stylu - industriální styl

Syrové industriální interiéry se vyplatí zařídit věšákem z kovu a dřeva. Vpředsíni v loftovém stylu budou dobře fungovat jak nastěnné věšáky, tak stojící modely.

Věšák do předsíně – na vzhledu záleží! Jaký věšák zvolit do předsíně ve skandinávském stylu a jaký v klasickém stylu?

Jedinečná dekorace do předsíně - co si vybrat, stojácí věšák nebo věšák na stěnu?

Dbejme na to, aby se námi vybraný věšák do předsíně hodil, a abychom jej mohli volně používat. Pokud jsou modely stojacích věšáků příliš velké, zvolte menší nástěnné věšáky.

Zpět