Konferenční stolky do loftového obývacího pokoje – podívejte se na našich 5 návrhů!

22.12.2024

Industriální styl je již několik sezón nedílnou součástí našich špičkových aranžmá. Loftový styl se objevuje v ložnicích, kuchyních a koupelnách, stejně jako v obývacích pokojích. Vzhledem k tomu, že se jedná o jedinečný a velmi charakteristický styl, bude vyžadovat odpovídající industriální nábytek. V tomto článku se pokusíme ukázat ty nejzajímavější nápady na loftové konferenční stolky, které dokonale podtrhnou industriální charakter našeho obývacího pokoje.

Konferenční stolky ve stylu loft jsou především nábytek vyrobený ze dřeva, kovu, skla a recyklovaných materiálů. Loftový konferenční stolek by měl mít jednoduchý tvar a být funkční. Pojďme se podívat, jaké nabídky můžeme najít, pokud jde o moderní loftové konferenční stolky do obývacího pokoje.

Konferenční stolky do loftového obývacího pokoje – podívejte se na našich 5 návrhů!


V tomto článku:

1. Loftové stolky z masivního dřeva a kovu - jak vypadá kvintesence loftového stylu v nábytku? Loftové konferenční stolky

2. Industriální stoly z betonu – čím vyniká takový moderní loftový stůl? Půdní stůl syrového tvaru

3. Loftový nábytek do obývacího pokoje - proč se vyplatí vybírat konferenční stolky z palet? Loftový styl nábytku a industrialního konferenčního stolku

4. Loftový konferenční stolek v podobě boxu – je toto řešení praktické? Funkční konferenční stolky v industriálním stylu, tedy nábytek do loftového obývacího pokoje

5. Konferenční stolek s kovovou policí a rámem - je to perfektní konferenční stolek do loftových interiérů? Loftový konferenční stolek



Loftové stolky z masivního dřeva a kovu - jak vypadá kvintesence loftového stylu v nábytku? Loftové konferenční stolky

Klasickou krásu industriálních interiérů podtrhuje industriální nábytek, který je vyroben ze dvou materiálů: dřeva a kovu. Tato kombinace je pro tento styl velmi charakteristická a přesně v tomto designu bychom měli hledat loftové odkladací stolky a loftové konferenční stolky.

Nábytek kombinace surového dřeva a kovu je klasickou volbou do loftového obývacího pokoje v loftovém stylu. Takový dřevěný a kovový loftový nábytek a stoly nás mohou potěšit svým přirodním a syrovým vyhledem zároveň. Zde se přírodní materiály snoubí s průmyslovým kovem. Deska loftového stolu v kombinací kovu a dřeva by měla mít viditelnou kresbu dřeva, být nepravidelných tvarů s viditelnými prasklinami, které dodají aranžmá jedinečný charakter.

Kovové nohy jsou nejčastěji lakováné černou barvou, měly by působit dojmem stability a mít jednoduchý tvar. Tento model stolu bude ideální pro velké, prostorné obývací pokoje s velkými okny. Dřevěné konferenční stolky lze chránit lakem, ale stejně dobře poslouží i surové dřevo bez dodatečné úpravy.

Jedinečný konferenční stolek může mít čtvercový nebo kulatý tvar. Minimalistický konferenční stolek bude svým tvarem jednoduchý. Pokud chceme něco zajímavějšího, nabídka konferenčních stolků je tak široká, že si určitě něco pro sebe najdeme.

Loftové stolky z masivního dřeva a kovu - jak vypadá kvintesence loftového stylu v nábytku? Loftové konferenční stolky

Industriální stoly z betonu – čím vyniká takový moderní loftový stůl? Půdní stůl syrového tvaru

Kromě dřeva a kovu našel v půdních prostorech zvláštní místo beton. Materiál můžeme použít i ke konstrukci stolu. Jedná se o odvážnou volbu, která dokonale podtrhne minimalistický a syrový charakter našeho uspořádání obývacího pokoje.

Beton může tvořit pouze desku stolu, která bude umístěna na kovovém rámu konferenčního stolku. Můžeme si zde vybrat masivní, moderní konferenční stolky do velkých obývacích pokojů nebo o něco tenčí betonové pracovní desky, perfektní do menších interiérů. Velký stolek však bude mít velkou hmotnost, proto je lepší si toto řešení dobře promyslet.

Beton může být barevný, ale moderní kávové stolky jsou nejčastěji šedé nebo bílé, což podtrhuje industriální kouzlo nábytku. Beton lze kombinovat i s jinými materiály, skvěle vypadají loftové stoly se skleněnou deskou z tvrzeného skla umístěné na betonových nohách.

Pokud má mít obývací pokoj v loftovém stylu glamour charakter, bude se tam dobře hodit mramorový konferenční stolek. Takový industriální čtvercový nebo kulatý stolek dokonale podtrhne prestižní charakter místnosti. Skvěle poslouží i skleněný konferenční stolek. Černým konferenčním stolkům je však lepší se vyhnout, glamour preferuje světlejší barvy a design industriálního stolku by neměl být příliš ohromující.

Industriální stoly z betonu – čím vyniká takový moderní loftový stůl? Půdní stůl syrového tvaru

Loftový nábytek do obývacího pokoje - proč se vyplatí vybírat konferenční stolky z palet? Loftový styl nábytku a industrialního konferenčního stolku

Dřevěné loftové stoly mohou být vyrobeny ze surového dřeva - takový industriální konferenční stolek jistě potěší každého. Pokud však hledáte ekologičtější řešení loftového nábytku, určitě se nám budou líbit dřevěné konferenční stolky z recyklovaných materiálů. Ideální nabídkou v této kategorii budou stoly z palet nebo staré dřevěné bedýnky na ovoce.

Takový stůl si můžeme koupit v obchodě nebo si ho dokonce vyrobit sami! Moderní konferenční stolky vyrobené z recyklovaných materiálů není těžké vyrobit svépomocí. Palety nebo bedýnky by měly být vyčištěny a v případě potřeby také natřeny nebo nalakovány. Navrch můžeme umístit skleněnou desku.

Tato nabídka je ideální pro obývací pokoje v industriálním, boho nebo vintage stylu. Loftové konferenční stolky vyrobené z recyklovaných materiálů jsou také dobrým nápadem, pokud má mít loftový obývací pokoj charakter městské džungle nebo ekologický charakter.

Loftový nábytek do obývacího pokoje - proč se vyplatí vybírat konferenční stolky z palet? Loftový styl nábytku a industrialního konferenčního stolku

Loftový konferenční stolek v podobě boxu – je toto řešení praktické? Funkční konferenční stolky v industriálním stylu, tedy nábytek do loftového obývacího pokoje

Dřevěné, kovové loftové konferenční stolky nebo loftové skleněné konferenční stolky mohou mít další funkce. Skvěle fungují modely s přídavnou policí nebo ty ve tvaru skříňky. Zde můžeme zvolit i levnější materiály, loftové konferenční stolky z nábytkové desky mohou být v této podobě funkčnější. Dobrým nápadem je také kovový loftový konferenční stolek se zásuvkami.

Moderní industriální konferenční stolek by měl být praktický, takže další úložný prostor bude perfektní.

Loftový konferenční stolek v podobě boxu – je toto řešení praktické? Funkční konferenční stolky v industriálním stylu, tedy nábytek do loftového obývacího pokoje

Konferenční stolek s kovovou policí a rámem - je to perfektní konferenční stolek do loftových interiérů? Loftový konferenční stolek

Industriální konferenční stolek může být vyroben z různých materiálů, ale kovový konferenční stolek bude obzvláště dobře odrážet charakter industriálního interiéru. Moderní kovové loftové konferenční stolky mají rám vyrobený z černého lakovaného kovu. Deska může být i kovová, ale takové loftové stoly mají často desky ze dřeva, skla nebo nábytkových desek. Tyto modely mohou být velké i malé, malý konferenční stolek s kovovým rámem je zajímavou variantou do malých obývacích pokojů. Takto mohou být řešeny i velké loftové stoly do jídelny nebo kuchyně.

Módní nabídkou jsou loftové konferenční stolky s kovovým rámem. Tyto moderní industriální stolky jsou také velmi praktické. Pamatujte, že dokonalý nábytek není jen elegantní konferenční stolek, ale také praktický a snadno použitelný model. Z tohoto důvodu by nám měl vyhovovat i jeho tvar. Kulatý, obdélníkový nebo čtvercový kovový loftový konferenční stolek lze umístit do obývacího pokoje jako stůl. Designový konferenční stolek může mít i nepravidelný tvar, takové originální konferenční stolky mají nejčastěji desky z kusu surového dřeva.

Zpět