Solinátor (chlorinátor) do basenu 6g/h 58678 BESTWAY

3999,00 KČ / ks

Solinátor (chlorinátor) do basenu 6g/h 58678 BESTWAY

Kód: 8035470

3999,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka BESTWAY

Kód: 8035470

Dostupnost: momentálně nedostupné

Buďte nekompromisní vůči bakteriím v bazénu, ale šetrní ke své pokožce se solinátorem Bestway® Hydrogenic™. Hydrogenní chlorátor slané vody pomocí inovativní technologie přeměňuje sůl na malé množství chlóru zabíjejícího bakterie, aby byla voda ve vašem bazénu křišťálově čistá, a přitom šetrná k vašim očím, vlasům, pokožce a plavkám.

Další výhoda? Bez přímého přidávání chlóru do bazénu si užijete téměř bez zápachu tradiční bazén se slanou vodou v bazénu! Perfektní pro bazény s objemem až 26 498 l (7 000 gal.) s průtokem filtračního čerpadla minimálně 1 249 l (330 gal.), stačí přidat sůl a systém vyrobí 6 gramů chlóru za hodinu pro dosažení dokonalého poměru slané vody a chlóru. Kromě toho generátor slané vody obsahuje také 50 testovacích proužků 3 v 1 a 25 testovacích proužků slané vody, takže můžete vždy měřit chemickou a solnou rovnováhu vody v bazénu, abyste se ujistili, že je voda bezpečná a čistá.

Údržba Solinátoru je snadná, protože má automatický samočisticí režim. Nastavte si časovač a pokračujte ve svých povinnostech!
Rychlé a snadné ovládání pomocí panelu s dotykovou obrazovkou. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, budete upozorněni zelenou/červenou LED a můžete kontaktovat zákaznický servis Bestway prostřednictvím webových stránek.
- Účinnost chloru: 6 g/h
- Kompatibilní s pískovými a kartušovými čerpadly o objemu 1249 l (330 gal.) nebo větším
- Kompatibilní s nadzemními bazény do objemu 26 498 l (7 000 gal.)
- Používá sůl k výrobě chlóru, který udržuje bazén čistý a zároveň je šetrný k vaší pokožce, očím a vlasům
- Snadno použitelný ovládací panel s samovypinací funkcí
- Automatický samočisticí režim
- Obsahuje adaptéry pro většinu nadzemních bazénů
- Obsahuje testovací proužky 3 v 1 a testovací proužky se slanou vodou, které využívají systém okamžitého přizpůsobení barev k měření volného chlóru (0-10 ppm), pH (6,2-8,4), celkové alkality (0-240 ppm) a soli (0 -8 000 ppm).
- Obsah: 1 solinátor, 50 testovacích proužků 3 v 1, 25 testovacích proužků se slanou vodou

Kolekce
Doporučené výrobky
Jak navrhnout zahradu ve svahu?

Jak navrhnout zahradu ve svahu?

Krásně řešené zahrady jsou chloubou majitele a místem příjemné relaxace. Na zahradě můžete relaxovat a setkávat se s přáteli, je to také místo pro rodinnou zábavu a lenošení na slunci. Každý majitel zahrady by ji chtěl mít zajímavě a funkčně řešenou. Zatí

Květnatá louka jako alternativa k trávníku

Květnatá louka jako alternativa k trávníku

Týdenní sekání trávníku, péče o trávník, jeho zavlažovaní a udržování atraktivního vzhledu je dřina a ne každý je schopen nebo ochoten takto pečovat o svou zahradu. Každý však chce, aby jeho zahrada vypadala atraktivně. Dá se skloubit atraktivní vzhled za

Jak ochránit rostliny před zimou?

Jak ochránit rostliny před zimou?

Ochrana rostlin na zimu je důležitým postupem, který může pomoci chránit vaši zahradu před extrémními zimními podmínkami. Bez řádné ochrany mohou být rostliny vystaveny mrazu, větru, sněhu a dalším atmosférickým faktorům, které jim mohou ublížit. Stojí za

Ikona_tel