Zahradní sestava z umělého ratanu 2+1+1, černá 160044

3799,00 KČ / ks

Zahradní sestava z umělého ratanu 2+1+1, černá 160044

Kód: 8032483

3799,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka BAUMAX

Kód: 8032483

Dostupnost: momentálně nedostupné

Rozměry pohovky:
105x60x80cm
Počet míst na sezení:
4
Polštáře součástí:
ano
Barva nábytku:
černá
Materiál desky:
tvrzené sklo
Materiál rámu:
kov

Stylová zahradní sestava z umělého ratanu na terasu, balkon nebo zahradu. Tato jedinečná sestava se skládá ze dvou křesel, pohovky a malého konferenčního stolku. Přírodní, plochý výplet z umělého ratanu dodává celku jedinečný vzhled a barvu. Vysoké a stabilní područky a měkké polštáře zaručují maximální pohodlí. Dva velká křesla lze libovolně umístit podle vašich preferencí. Precizní zpracování, elegance a funkčnost jsou hlavními přednostmi sestavy. Kvalitní materiály zaručují využití nábytku po mnoho letních sezón (nábytek z ratanu musí být chráněn před mrazem). Celek je osazen na vysokých nohách vyztužených hliníkem, díky čemu se umělý ratan na zemi nepoškodí. Sada se snadno udržuje v čistotě, stačí ji otřít vlhkým hadříkem.

Rozměry prvků (cm): křeslo: 58x60x80 pohovka: 105x60x80 stůl: 71x41x40

STOJI ZA TO VEDĚT: * Technorattan (také známý jako umělý ratan) - je plastový materiál vyrobený z vyztuženého polyetylenového vlákna HPDE nebo polyuretanu, který svou barvou a strukturou imituje přírodní ratan. Předností nábytku z umělého ratanu je vysoká odolnost vůči nepříznivým povětrnostním vlivům, zejména UV záření. *Tvrzené sklo je pětkrát odolnější proti poškození než běžné sklo a odolává tzv. "tepelnému šoku", tedy rychlé změny teploty (na vyhřátý stůl můžete pokládat chlazené nebo mražené pokrmy a naopak). Pokud dojde k prasknutí v důsledku mechanického poškození, rozpadne se na malé kousky bez ostrých okrajů. 

Jak založit permakulturní zahradu?

Jak založit permakulturní zahradu?

Permakulturní zahrada je harmonicky navržený prostor, který napodobuje přírodní vzorce a procesy ekosystémů s cílem vytvořit udržitelné a samostatné prostředí. Na základě principů parmakultury taková zahrada integruje různé rostliny, zvířata a struktury,

Jak zařídit balkon ve stylu japonské zahrady?

Jak zařídit balkon ve stylu japonské zahrady?

Balkon je často považován za malý prostor, který může být obtížné zařídit estetickým a funkčním způsobem. Existuje však mnoho inspirativních zahradních stylů, které dokážou i ten nejmenší balkon proměnit v krásnou oázu klidu. Jedním z těchto stylů je japo

Tis červený – jedinečná rostlina pro vaši zahradu

Tis červený – jedinečná rostlina pro vaši zahradu

Tis červený (Taxus baccata), známý také jako Taxus communis, je jednou z nejneobvyklejších rostlin, kterou můžete do své zahrady vysadit. Jeho elegantní tvar, husté olistění a výdrž z něj činí cenný doplněk k různým druhům výsadeb.

Ikona_tel